Un om este filmat in timp ce trece pe langa un sarpe gigant




Serpii…unele dintre cele mai de temut reptile. Sunt niste animale atat de periculoase incat nici macar pentru veninul lor  nu s-a descoperit inca antidot.
In clipul ce urmeaza, un  barbat din America de Sud, imbracat saracacios se pare ca a avut curajul sa treaca pe langa un sarpe ce are o dimensiune devastatoare. Acesta se afla in apropierea unui rau. Daca privim cu atentie, barbatul are mici ezitari, dar cu toate acesta admira  reptila care din cand in cand se taraste, se misca sau probabil sasaie pentru a-i inspaimanta chiar si pe cei mai viteji trecatori. Eroul nostru nu este slab de inger. El chiar si dupa ce trece de pericol se opreste si continua sa il priveasca insistent.
E un sarpe a carui lungime ar parea ca nu se mai termina, e gros si indesat precum un carnat otravitor, purtand o haina modesta. Ea este prezentata in tonuri posace mai degraba  cu o culoare uniforma, oarecum maronie. El se lafaie lenes in verdeata existenta in imprejurimi.
Barbatul nu se gandeste probabil ca aceasta creatura ar putea sa detina o dexteritate incredibila sau chiar o coada prehensila care evident il va ajuta sa devina un vanator stralucit. Trecatorul ar putea fi nefericita prada.
Chiar daca este un sarpe imens, acesta da senzatia ca are  un comportament timid pentru a induce in eroare prada. Acesta   probabil se gandeste cum sa-l pedepseasca pe cel care a avut indrazneala sa treaca alene prin locul in care el domneste. Omului poate i se pregateste doza mortala, avand in vedere ca veninul unui sarpe este toxic, desi i-ar fi mult mai usor sa-l execute dintr-o inghititura.
Sursa video: Youtube