Au filmat o sirena in timp ce sarea in apa ! Adevar sau Fake ?


ÎMPĂRTĂŞEŞTE CU PRIETENII TAI =>>> Share
<<<=====MERITĂ


In imaginile ce urmeaza putem fi martorii unor scene cu adevarat uluitoare. Intamplarea are loc in Israel. Doi barbati privesc spre marea involburata si spre surprinderea lor vad o sirena. Desi vremea nu este prielnica pentru a admira peisajul, ei raman neclintiti din dorinta de a se convinge ca nu traiesc un vis si ca acea sirena este reala. Creatura sta cateva clipe intre cele doua stanci. Brusc ea sare in apa. Cei doi nu-si pot explica daca au cazut prada unei iluzii optice sau daca aparitia este chiar reala.
Inca din timpuri stravechi se considera ca aceste fiinte ciudate si misterioase sunt doar niste personaje de basm sau de legenda. In ultima perioada s-a dezvoltat si criptozoologia, o stiinta care se ocupa cu studiul creaturilor bizare, ce nu au fost declarate oficial ca exista.
Candva se preciza ca sirena este de fapt un mamifer acvatic si se aseamana unei foci. Din acest motiv sirenele au fost numite lamantini. Cu toate aceastea, avand in vedere ca lamantinii sunt specifici zonelor tropicale, iar prezenta sirenelor s-a remarcat si in alte parti ale globului, aceasta ipoteza nu este considerata verosimila. Subiectul este dezbatut atat de marinari ,cat si de oamenii de stiinta.
In final nu ne ramane decat sa ne intrebam daca sirenele exista sau nu. Si daca nu exista, atunci ce au vazut de fapt acesti doi barbati? Va invitam sa urmariti clipul si sa ne convingem daca ceea ce afirma cei doi este adevarat.