Masina zburatoare a fost lansata si va fi disponibila in viitorul apropiat pentru toata lumea


ÎMPĂRTĂŞEŞTE CU PRIETENII TAI =>>> Share
<<<=====MERITĂ

Au filmat o sirena in timp ce sarea in apa ! Adevar sau Fake ?


ÎMPĂRTĂŞEŞTE CU PRIETENII TAI =>>> Share
<<<=====MERITĂ


In imaginile ce urmeaza putem fi martorii unor scene cu adevarat uluitoare. Intamplarea are loc in Israel. Doi barbati privesc spre marea involburata si spre surprinderea lor vad o sirena. Desi vremea nu este prielnica pentru a admira peisajul, ei raman neclintiti din dorinta de a se convinge ca nu traiesc un vis si ca acea sirena este reala. Creatura sta cateva clipe intre cele doua stanci. Brusc ea sare in apa. Cei doi nu-si pot explica daca au cazut prada unei iluzii optice sau daca aparitia este chiar reala.
Inca din timpuri stravechi se considera ca aceste fiinte ciudate si misterioase sunt doar niste personaje de basm sau de legenda. In ultima perioada s-a dezvoltat si criptozoologia, o stiinta care se ocupa cu studiul creaturilor bizare, ce nu au fost declarate oficial ca exista.
Candva se preciza ca sirena este de fapt un mamifer acvatic si se aseamana unei foci. Din acest motiv sirenele au fost numite lamantini. Cu toate aceastea, avand in vedere ca lamantinii sunt specifici zonelor tropicale, iar prezenta sirenelor s-a remarcat si in alte parti ale globului, aceasta ipoteza nu este considerata verosimila. Subiectul este dezbatut atat de marinari ,cat si de oamenii de stiinta.
In final nu ne ramane decat sa ne intrebam daca sirenele exista sau nu. Si daca nu exista, atunci ce au vazut de fapt acesti doi barbati? Va invitam sa urmariti clipul si sa ne convingem daca ceea ce afirma cei doi este adevarat.


Un om este filmat in timp ce trece pe langa un sarpe gigant




Serpii…unele dintre cele mai de temut reptile. Sunt niste animale atat de periculoase incat nici macar pentru veninul lor  nu s-a descoperit inca antidot.
In clipul ce urmeaza, un  barbat din America de Sud, imbracat saracacios se pare ca a avut curajul sa treaca pe langa un sarpe ce are o dimensiune devastatoare. Acesta se afla in apropierea unui rau. Daca privim cu atentie, barbatul are mici ezitari, dar cu toate acesta admira  reptila care din cand in cand se taraste, se misca sau probabil sasaie pentru a-i inspaimanta chiar si pe cei mai viteji trecatori. Eroul nostru nu este slab de inger. El chiar si dupa ce trece de pericol se opreste si continua sa il priveasca insistent.
E un sarpe a carui lungime ar parea ca nu se mai termina, e gros si indesat precum un carnat otravitor, purtand o haina modesta. Ea este prezentata in tonuri posace mai degraba  cu o culoare uniforma, oarecum maronie. El se lafaie lenes in verdeata existenta in imprejurimi.
Barbatul nu se gandeste probabil ca aceasta creatura ar putea sa detina o dexteritate incredibila sau chiar o coada prehensila care evident il va ajuta sa devina un vanator stralucit. Trecatorul ar putea fi nefericita prada.
Chiar daca este un sarpe imens, acesta da senzatia ca are  un comportament timid pentru a induce in eroare prada. Acesta   probabil se gandeste cum sa-l pedepseasca pe cel care a avut indrazneala sa treaca alene prin locul in care el domneste. Omului poate i se pregateste doza mortala, avand in vedere ca veninul unui sarpe este toxic, desi i-ar fi mult mai usor sa-l execute dintr-o inghititura.
Sursa video: Youtube


Dupa ce termini testul o sa-ti pui intrebarea: “Cum este posibil”. Incearca si tu!


Dupa ce termini testul o sa-ti pui intrebarea: “Cum este posibil”. Incearca si tu!



Când cineva greşeşte

Blonda disparuta

O blonda lipseste de acasa 3 zile. Sotul innebunit o cauta, o cauta, dar nimic. A treia zi apare blonda:
- Unde ai fost, nevasta ?
- Aoleu, ce-am patit ! M-au prins unii si m-au violat o saptamana.
- Pai tu ai lipsit doar trei zile!?!
- Pai da... dar trebuie sa ma mai duc inca 4 zile.

Doi pensionari ...

Doi pensionari stateau in parc pe o banca, cand vad o blonda. Unul dintre ei spune:
- Vezi blonda aia? Moare dupa mine!
Celalalt raspunde:
- Cum asa?
Primul pensionar:
- Doar nu moare inaintea mea!

























VIDEO! Pe cat de real, pe atat de socant: un sarpe se inghite pe el insusi!

Unii spun ca e o anomalie, altii ca ar fi vreun fenomen straniu!

 Un clip cu un sarpe care se inghite pe el insusi face inconjurul lumii. Pe cat este de real, pe atat de socant! Reptila isi inghite propriul corp, insa nu pare nicio clipa ca intentioneaza sa se opreasca! Comportamentul animalului pare sa nu poata fi explicat de catre specialisti.


Cerere în căsătorie specială în China


Un designer chinez a creat o rochie din 9999 trandafiri roșii pentru a își cere în căsătorie iubita 

Cifra 9 în China înseamnă "Pentru Totdeauna" 


Cel mai cunoscut baraj construit

Monticello Dam este un baraj construit in anul 1953, in California. Are ceva special: gura de scurgere de forma rotunda.


Fetele și spălatul mașinii

Așa se întâmplă băieți ? 


Cascada Bigăr, împânzită de turiști din toată lumea

  Cascada Bigăr din Caraș-Severin nu încetează să uimească în continuare turiștii veniti de peste toate meleagurile, anul trecut ocupând locul întâi în topul celor mai impresionante căderi de apă din lume.
  De atunci, fotografiile cu frumosul lor au făcut înconjurul lumii. Aceasta se află exact la jumătatea distanței dintre Ecuator și Polul Nord.





Televiziunile TV 1000 şi Viasat History vor avea, din 29 aprilie, un nou look.

Noile logouri şi noile imagini au fost optimizate pentru orice dispozitiv şi pentru orice suport de vizionare.
Televiziunile care vor fi vizate de procesul de rebranding sunt cele de documentare, respectiv Viasat Explore (cunoscut până în prezent ca Viasat Explorer), Viasat History, Viasat Nature şi Viasat Crime, dar şi cele de filme - TV 1000, TV 1000 Action şi TV 1000 Kino.
"Am investit într-un conţinut mai bun şi difuzăm mai multe programe în premieră la nivel european pe televiziunile noastre. Noua şi incitanta imagine reflectă noua identitate a televiziunilor noastre şi conţinutul de înaltă calitate pe care îl difuzăm", a declarat Karin Heijink, vicepreşedinte al diviziei Pay TV din Estul Europei în cadrul companiei Modern Times Group.
Ea a precizat că, în prezent, din ce în ce mai multe persoane vizionează programele difuzate de MTG de pe dispozitive mobile. Astfel, procesul de rebranding a fost "un pas natural" pentru a îmbunătăţi experienţa de vizionare a acestor programe.
Modern Times Group este principalul operator de televiziune din Scandinavia şi ţările baltice. Televiziunile din portofoliul MTG sunt distribuite în 32 de ţări, din Europa Centrală şi de Est, Asia, Africa şi SUA, fiind disponibile în peste 92 de milioane de locuinţe.
În România, televiziunile din portofoliul Modern Times Group sunt distribuite de societatea Veloce Net SRL.




Discovery a anulat saltul live de pe Everest al Joby Ogwyn după avalanşa în care au murit 13 şerpaşi

Saltul alpinistului american Joby Ogwyn de pe vârful Everest, cu ajutorul unui costum de zbor (wingsuit), care urma să fie difuzat în direct, pe 11 mai, pe Discovery Channel, a fost anulat după ce o avalanşă produsă vineri dimineaţă pe munte a provocat moartea a 13 ghizi nepalezi.

Potrivit realscreen.com, din cauza tragediei în care şi-au pierdut viaţa 13 şerpaşi nepalezi, Discovery Channel a decis să anuleze evenimentul "Everest Jump Live", care era programat să se desfăşoare pe 11 mai şi prevedea difuzarea în direct la nivel internaţional a saltului alpinistului american Joby Ogwyn de pe vârful Everest.
Alpinistul Joby Ogwyn se afla pe Everest în timpul avalanşei, însă nu a fost rănit.
Un purtător de cuvânt al companiei Discovery a declarat că evenimentul a fost anulat din cauza tragediei care s-a petrecut vineri pe muntele Everest şi în semn de respect pentru familiile celor decedaţi. Acesta a mai spus că toate gândurile şi rugăciunile reprezentanţilor Discovery se îndreaptă în aceste momente către întreaga comunitate a şerpaşilor (persoană care aparţine unor triburi din Nepal, nordul Indiei etc. care însoţeşte expediţiile şi care cară poverile, n.r.).

Prima dată când a escaladat Everestul, Joby Ogwyn avea 24 de ani, devenind atunci cel mai tânăr american care a reuşit această performanţă. În 2008, acesta a stabilit un nou record mondial, pentru cea mai rapidă ascensiune a Everestului, ajungând de la baza versantului sudic până în vârf în doar nouă ore şi jumătate, în condiţiile în care în mod obişnuit traseul durează trei-patru zile. De atunci, el a căutat o metodă extremă de a cuceri acest munte.
Potrivit realscreen.com, avalanşa care s-a produs vineri dimineaţa pe muntele Everest a provocat moartea a 13 şerpaşi. În urma acestui accident, alţi trei şerpaşi au fost dat dispăruţi, iar patru sunt în spital în Kathmandu.
Acesta este cel mai grav accident înregistrat vreodată pe cel mai înalt munte din lume, după cum a declarat, pe 18 aprilie, Elizabeth Hawley, expert în ascensiuni în Nepal, citată de AFP.
Avalanşa s-a declanşat la ora locală 06.45 (04.00 ora României), la aproximativ 5.800 de metri altitudine, într-o zonă supranumită "popcorn field", care duce la gheţarul Khumbu.
Acest accident a scos în evidenţă riscurile asupra activităţii ghizilor nepalezi, care transportă corturile, alimentele şi echipamentele alpiniştilor străini ce încearcă să escaladeze Everestul, cel mai înalt vârf din lume.
Peste 300 de persoane şi-au pierdut viaţa pe Everest, de la prima ascensiune reuşită a lui sir Edmund Hillary şi Tenzing Norgay, în 1953.
Cel mai grav accident de alpinism a avut loc în Nepal în 1995, când 42 de persoane, dintre care 13 japonezi, au murit într-o avalanşă care a afectat o tabără din apropierea muntelui Everest.





 

Televizoarele, următoarea ţintă? Experţii spun că hackerii pot infecta milioane de dispozitive.



În epoca Internetului, smart TV-urile au devenit accesorii de nelipsit în casele moderne, relatează Daily Mail. Experţii avertizează însă, că prin conexiunea permanentă la Internet, utilizatorii permit şi accesul unor musafiri nedoriţi: viruşii informatici. Descărcarea filmelor direct pe televizor şi urmărirea serialelor online devin practici tot mai populare, aşa că "e doar o chestiune de timp" până la primul atac, spune Kaspersky.